Vinylka logo
078 667766

Livrare

Livrarea în raza mun. Chișinău se efectuează de obicei în aceeași zi sau cel târziu în următoarea zi lucrătoare, însă termenul oficial de livrare este de până la 72 de ore de la confirmarea comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează între orele 09:00 și 20:00 și este gratuită pentru comenzi de minim 300 MDL. Pentru comenzi cu valoare mai mică, se achită o taxă de livrare de 30 MDL (care va fi inclusă în suma totală a tranzacției/comenzii).

Livrările pe teritoriul R.Moldova se efectuează de obicei în următoarea zi lucrătoare, însă termenul oficial este de este de până la 120 ore de la confirmarea comenzii. Livrările se efectuează între orele 09:00 și 20:00 și sunt gratuite pentru comenzi de minim 800 MDL. Pentru comenzi cu valoare mai mică, se achită o taxă de livrare de 65 MDL (care va fi inclusă în suma totală a tranzacției/comenzii).

Pentru pre-comenzi, termenul de livrare poate ajunge până la 29 de zile lucrătoare.

În zilele de duminică sau sărbătoare națională nu se efectuează livrări.

Termenul de livrare se poate extinde în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteo nefavorabile, perioadele sărbătorilor legale, probleme tehnice neprevăzute etc). Vă vom notifica în cazul în care întâmpinăm una dintre situațiile izolate în prealabil.

Puteți alege orice adresa pentru livrare – acasă, în oficiu sau oricare altă adresă, fără achitări suplimentare. Noi acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. În cazul în care aveți nevoie pentru a livra comanda pe diferite adrese, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.

La primirea produselor, vă rugăm în prezența curierului să verificați integritatea ambalajului, prezența bonului fiscal. Orice pretenție ulterioară cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.

Pentru termeni mai exacți de livrare specifici situației dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi toate informațiile necesare și pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră este cât mai plăcută.

Telefon de contact: +37378667766

Email de contact: info@vinylka.md

Vinylka icon

Important!

Precomenzile sunt livrate in 1-5 saptamani.