Vinylka logo
078 667766

Kendrick Lamar – Good Kid, M.A.A.d City (CD)

CD, Album, 10TH Anniversary Edition

380,00 MDL

În stoc

Descriere

Kendrick Lamar – Good Kid, M.A.A.d City

Albumul “Good Kid, M.A.A.D City” de Kendrick Lamar, lansat în 2012, este considerat o capodoperă a genului hip-hop și un punct de referință în muzica contemporană. CD-ul “Good Kid, M.A.A.D City” nu este doar un vehicul pentru versurile provocatoare și ritmurile inovatoare ale lui Kendrick Lamar, ci și o expresie vizuală a poveștii sale personale și a peisajului urban care l-a influențat.

Coperta CD-ului este evocativă și profundă, prezentând adesea o imagine a unui van alb, simbolizând călătoria personală a lui Kendrick prin viața și străzile din Compton, California. Această imagine ar putea fi însoțită de alte elemente vizuale care reflectă temele albumului: adolescența, confruntarea cu violența și corupția, și căutarea identității.

Albumul începe cu piese puternice precum “Sherane a.k.a Master Splinter’s Daughter” și “Bitch, Don’t Kill My Vibe”, care stabilesc tonul narativului personal și introspectiv. Aceste cântece sunt complete de un sunet bogat și de versuri pline de insight, care îl poziționează pe Lamar ca un povestitor remarcabil.

Continuând pe CD, melodii precum “Good Kid” și “M.A.A.D City” ilustrează luptele și realitățile dure ale vieții în Compton, oferind o perspectivă sinceră și adesea brută asupra lumii în care a crescut Lamar. În aceste piese, stilul său unic de rap se combină cu ritmuri captivante și producții sonore sofisticate.

Punctul culminant al albumului este adesea considerat “Swimming Pools (Drank)”, o piesă care explorează teme precum presiunea socială și abuzul de alcool, evidențiind abilitatea lui Lamar de a transforma subiecte grave în artă accesibilă și profundă.

Pe ansamblu, CD-ul “Good Kid, M.A.A.D City” este un jurnal sonic al experiențelor și reflecțiilor lui Kendrick Lamar, un album care nu doar redefinește genul hip-hop, dar și vorbește despre experiența umană într-un mod universal. Este un element esențial în colecția oricărui iubitor de muzică, reflectând o eră semnificativă în istoria muzicii contemporane.

Tracklist

1 Sherane a.k.a Master Splinter’s Daughter
2 Bitch, Don’t Kill My Vibe
3 Backseat Freestyle
4 The Art Of Peer Pressure
5 Money Trees
6 Poetic Justice
7 Good Kid
8 M.A.A.D City
9 Swimming Pools (Drank)
10 Sing About Me, I’m Dying Of Thirst
11 Real
12 Compton

Informații suplimentare

Format

Genre

Stare

Vinylka icon

Important!

Precomenzile sunt livrate in 1-5 saptamani.