Vinylka logo
078 667766

Pro-Ject Phono Box S3

Phono Box

8.890,00 MDL

Descriere

Pro-Ject Phono Box S3

Phono Box S3 B este un preamplificator phono de nivel de intrare care oferă un design complet echilibrat într-un pachet mic și ordonat. Am împachetat acest șasiu mic până la refuz cu caracteristici high-end. Una dintre acestea este noua noastră Conexiune Echilibrată Adevărată. La Pro-Ject, conexiunile echilibrate erau exclusive pentru gama noastră de produse RS până acum. Phono Box S3 B aduce aceste caracteristici la un nou nivel incredibil de intrare.

Phono Box S3 B vine într-o carcasă complet nouă. Dimensiunea mai mare ne-a permis să aducem un set complet nou de caracteristici care nu a fost văzut niciodată înainte în acest interval de preț. Noua carcasă din oțel și aluminiu oferă, de asemenea, o rigiditate foarte mare și izolare împotriva interferențelor exterioare, ceea ce este esențial pentru noua tehnologie din interior. Conectați simultan până la două pick-up-uri – toți parametrii pentru fiecare intrare sunt stocați în memorie. Puteți potrivi perfect Phono Box S3 B cu o mare varietate de cartușe. Utilizați setarea de câștig pentru a potrivi corect ieșirea cu alte surse, cum ar fi playere de CD sau dispozitive de streaming. Valori ultra-scazute cum ar fi 50 pF sau 10 ohmi vă permit să acoperiți toate situațiile.

Cartușele sunt transductoare de semnal echilibrate prin natura lor! Datorită cablajului intern al cartușelor MM, va trebui să vă actualizați pick-up-ul cu un cartuș MC pentru a accesa întregul semnal echilibrat. Împreună cu noile noastre cabluri de Conexiune Echilibrată Adevărată veți putea accesa caracteristici high-end care anterior erau disponibile doar pe cele mai scumpe etape phono. Și cel mai bun lucru: orice pick-up Pro-Ject cu ieșiri RCA, miniXLR sau 5P poate face asta!

Noul stadiu de câștig Phono Box S3 B folosește un layout complet discret. Un circuit discret este compus din componente electronice disparate și dispozitive individuale. Secțiunea amplificatoare este construită din părți individuale și nu folosește niciun circuit integrat! Asta duce la un proces de proiectare extins și mai costisitor, dar rezultă în cea mai bună calitate a sunetului. Stadiul de câștig complet simetric poate optimiza raporturile semnal-zgomot, alimentând stadiul de egalizare RIAA semi-pasivă cu un semnal curat pe care să lucreze.

Designul simetric este caracteristica fundamentală deosebită! Conectați-vă pick-up-ul prin cablul mini XLR cu 5 pini și bucurați-vă de beneficiile unui traseu de semnal echilibrat. Un stadiu de câștig cu adevărat echilibrat poate extrage informațiile muzicale finale, filtrând eficient orice zgomot provenit de la interferențele cauzate de casele noastre moderne zgomotoase (aparate casnice, wifi și Bluetooth, cabluri de alimentare, amplificatoare audio).

Specificatii Tehnice Pro-Ject Phono Box S3

Caracteristică Valoare
Impedanță de intrare 10, 50, 100, 1k, 47k ohmi
Capacitate de intrare 50, 150, 300, 400 pF
Câștig (+ 6dB folosind prizele XLR Out) 40, 45, 60, 65 dB
Raport semnal/zgomot MM (40dB) 103dBV, 110dBV – ‘A’ weighted
Raport semnal/zgomot MC (60dB) 85dBV, 90dBV – ‘A’ weighted
DTH la 1 kHz <0,001% MM, < 0,005% MC
DTH (20Hz-20kHz) <0,008% MM, < 0,01% MC
Acuratețea curbei de egalizare RIAA <0,3dB / 20Hz – 20kHz
Filtru subsonic la 20Hz cu 18dB/octavă
Intrare 1x 5-pin mini XLR / 1x pereche prize phono RCA
Ieșire la nivel de linie 1x pereche RCA, 1x pereche XLR
Alimentare DC 18V/500mA
Consum de energie 18V/170mA DC, <0.5 W în standby
Dimensiuni 206 x 55 x 153 (164 cu prize) mm (L x Î x A)
Greutate 930g fără alimentare

Informații suplimentare

Item Color

Vinylka icon

Important!

Precomenzile sunt livrate in 1-5 saptamani.