Vinylka logo
078 667766

Polk Audio Monitor XT60

Difuzor, Home Cinema.

10.200,00 MDL

Descriere

Polk Audio Monitor XT60

Monitor XT60 oferă un maxim de plăcere la ascultarea muzicii, vizionarea filmelor, programelor TV și jucând jocuri pe computer, datorită sunetului său dinamic de înaltă rezoluție, cu un spectru înalt de frecvențe extrem de clar și un bas ușor și natural. Certificat Hi-Res, compatibil cu Dolby Atmos și DTS:X și realizat într-un design modern, MXT60 poate fi plasat în orice loc al camerei, creând un sunet magnific, caracteristic Polk.

Tweeter-ul dome al Monitor XT60 reproduce frecvențe peste limita auzului uman – până la 40 kHz – asigurând o scenă sonoră aeriană, clară și largă, pe care o veți simți. MXT60 este alegerea ideală pentru vizionarea filmelor de înaltă rezoluție, sonorizarea jocurilor pe computer sau ascultarea muzicii de pe cele mai noi servicii de streaming, cum ar fi Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz și Spotify HiFi.

Polk a fost întotdeauna recunoscut ca un producător de difuzoare care creează un bas profund, puternic și natural. MXT60 nu este o excepție. Difuzoarele de bas de 6,5 inch, eficiente și echilibrate dinamic, împreună cu doi radiatori pasivi de 6,5 inch, oferă un răspuns curat și larg în gama medie de frecvențe și un bas puternic cu răspuns rapid, aproape fără distorsiuni, permițând o ascultare clară a vocilor și instrumentelor muzicale, iar coloanele sonore ale filmelor și jocurilor pe computer sunt pline de efectul de prezență.

Toate modelele din seria Monitor XT sunt create pentru a vă bucura de un sunet pur: terminalele nichelate asigură o conexiune perfectă la sursă fără pierderi și distorsiuni, carcasa din MDF este întărită cu tiranți și compartimente special calculate în interior, separând tweeter-ul de difuzorul de bas pentru a evita rezonanțele nedorite, iar grilele detașabile, precis adaptate, minimizează interferențele sonore.

Seria Monitor XT a fost dezvoltată utilizând componente de înaltă calitate și este compatibilă cu alte serii active de sisteme acustice de la Polk, permițându-vă să le combinați pentru a crea un home cinema sau un sistem stereo visat.

Specificații Boxe Audio Monitor XT60
Caracteristică Descriere
Putere recomandată pe canal pentru amplificator 25 → 200W
Răspunsul total în frecvență 38Hz → 40kHz
Sensibilitate (1 watt la 1 metru) 86 dB
Frecvența de crossover 2200 Hz
Impedanță Compatibilă cu ieșiri de 4 și 8 ohmi
Radiatoare de bas (2) radiatoare pasive de 6.5″ (16.51cm)
Înălțime 36.4″ (92.5cm)
Lățime 7.5″ (19.05cm)
Adâncime 9.09″ (23.08cm)
Greutate 20 lbs (9.07kg)
Set de difuzoare • (1) Tweeter cupolă din Terylene de 1″
• (1) Difuzor de 6.5″ din hârtie bilaminată
Intrări boxe (1) Pereche de posturi de legare placate cu nichel, în 5 moduri

Informații suplimentare

Item Color

Vinylka icon

Important!

Precomenzile sunt livrate in 1-5 saptamani.