Vinylka logo
078 667766

Diana Krall – Turn Up The Quiet

Vinyl, 2LP, Album

990,00 MDL

Descriere

Diana Krall – Turn Up The Quiet

Vinyl-ul “Turn Up The Quiet” al Dianei Krall este o experiență auditivă rafinată și elegantă, reprezentând perfecțiunea jazzului vocal. Lansat în 2017, acest album aduce o colecție de interpretări magistrale ale unor clasice din repertoriul jazz, servite cu o abilitate tehnică extraordinară și o sensibilitate artistică profundă.

Coperta albumului ilustrează prezența șarmantă și carismatica a Dianei Krall, sugerând o incursiune într-o lume muzicală sofisticată. Fiecare notă pe acest vinyl pătrunde cu grație în atmosfera melodică și relaxată pe care Krall o creează cu vocea ei caldă și instrumentația subtilă.

“Turn Up The Quiet” oferă o selecție de piese atent alese, inclusiv “Blue Skies,” “L-O-V-E,” și “Moonglow.” Înregistrările sunt caracterizate de aranjamentele subtile, interpretările vocale impecabile și improvizațiile instrumentale încântătoare, oferind ascultătorilor o experiență de jazz autentică.

Acest vinyl este o călătorie sonoră într-o epocă de aur a jazzului, dar reinterpretată și adaptată cu măiestrie de către Diana Krall. Ascultând “Turn Up The Quiet,” te vei regăsi într-o atmosferă elegantă, plină de rafinament și nostalgie. Este o piesă esențială pentru colecționarii de jazz și pentru iubitorii muzicii fine, reprezentând o amprentă remarcabilă a contribuției Dianei Krall la lumea muzicii.

Tracklist

A1 Like Someone In Love 3:16
A2 Isn’t It Romantic 4:29
A3 L-O-V-E 4:21
A4 Night and Day 4:39
B1 Sway 6:13
B2 No Moon At All 4:06
B3 Dream 4:05
B3 I’ll See You In My Dreams 3:51
C1 I’m Confessin’ (That I Love You) 3:24
C2 Moonglow 5:15
C3 Blue Skies 4:39

Informații suplimentare

Color

Format

Genre

Stare

Vinylka icon

Important!

Precomenzile sunt livrate in 1-5 saptamani.