Vinylka logo
078 667766
REDUCERE!

Akon – Konvicted

Vinyl, 2LP, Album, 180 Gram

650,00 MDL

În stoc

Descriere

Akon – Konvicted

“Konvicted” este un album captivant și dinamic care evidențiază versatilitatea și stilul muzical distinct al lui Akon. Lansat în 2006 ca al doilea album de studio al cântărețului senegalez-american, “Konvicted” a consolidat prezența lui Akon în industria muzicală și l-a consacrat ca o figură importantă în genurile R&B și hip-hop.

Vinyl-ul debutează cu hit-ul contagios și cu vânzări impresionante “Smack That,” în colaborare cu Eminem, stabilind atmosfera energică și potrivită pentru club care pătrunde în întregul material. Vocalele fluide și sufletul lui Akon se îmbină cu ușurință cu ritmurile captivante, creând un sunet contemporan și atemporal. Albumul navighează fără probleme prin diversele influențe muzicale ale lui Akon, de la R&B la hip-hop, demonstrând abilitatea sa de a aborda diferite stiluri cu succes.

Printre alte piese notabile se numără “I Wanna Love You,” colaborare cu Snoop Dogg, și “Don’t Matter,” ambele câștigând popularitate rapidă și contribuind la succesul albumului. “Konvicted” rămâne un punct de referință în cariera lui Akon și un album apreciat pentru combinația sa de sunete captivante și abordare inovatoare a genurilor muzicale.

Tracklist

A1 Shake Down
A2 Blown Away
A3 Smack That
B1 I Wanna Love You
B2 The Rain
B3 Never Took The Time
C1 Mama Africa
C2 I Can’t Wait
C3 Gangsta Bop
D1 Tired Of Runin’
D2 Once In A While
D3 Don’t Matter

Informații suplimentare

Color

Format

Genre

,

Stare

Vinylka icon

Important!

Precomenzile sunt livrate in 1-5 saptamani.