Vinylka logo
078 667766
REDUCERE!

Primal Scream – Screamadelica

Vinyl, 2LP, Album, 180 gram

720,00 MDL

În stoc

Descriere

Primal Scream – Screamadelica

Vinyl-ul “Primal Scream – Screamadelica” este o călătorie sonoră transcendentă care aduce împreună elemente de rock, acid house și psihedelic, creând astfel unul dintre cele mai iconice albume ale anilor ’90. Lansat în 1991, acest album reprezintă o explorare audace și revoluționară în fusionarea genurilor muzicale.

“Screamadelica” este o combinație eclectică de sunete, cu influențe variate precum rockul psihedelic, acid house, gospel și blues. Piese precum “Movin’ on Up”, “Loaded” și “Higher Than the Sun” au devenit imediat clasice, reprezentând vârful creativ al trupei Primal Scream.

Coperta vinilului surprinde atmosfera psihedelică și experimentarea sonoră a albumului, oferind o estetică vizuală care se potrivește perfect cu experiența auditivă. Fiecare piesă de pe acest vinyl contribuie la povestea generală a albumului, creând o călătorie muzicală captivantă și transformătoare.

Vinyl-ul “Primal Scream – Screamadelica” nu este doar o colecție de piese, ci și o declarație artistică despre diversitatea și inovația în muzică. Sunetul cald și autentic al vinilului amplifică intensitatea și profunzimea experienței auditorii, oferind ascultătorilor o senzație autentică a vremurilor în care albumul a fost creat.

Pentru colecționari, iubitori de muzică psihedelică și pentru cei care apreciază experimentarea sonoră, “Primal Scream – Screamadelica” pe vinyl este o comoară esențială. Este o călătorie muzicală captivantă într-o perioadă de inovație și expresivitate artistică în lumea muzicii.

Tracklist

A1 Movin’ On Up
A2 Slip Inside This House
A3 Don’t Fight It, Feel It
B1 Higher Than The Sun
B2 Inner Flight
B3 Come Together
C1 Loaded
C2 Damaged
C3 I’m Comin’ Down
D1 Higher Than The Sun (A Dub Symphony In Two Parts)
D2 Shine Like Stars

Informații suplimentare

Color

Format

Genre

,

Stare

Vinylka icon

Important!

Precomenzile sunt livrate in 1-5 saptamani.