Vinylka logo
078 667766
REDUCERE!

Maroon 5 – V

Vinyl, LP, Album

780,00 MDL

În stoc

Descriere

Maroon 5 – V

“Maroon 5 – V” este un album muzical care aduce în prim-plan sunetul captivant și pop-rock-ul caracteristic formației Maroon 5. Acest album a fost lansat în 2014 și reprezintă cel de-al cincilea album de studio al trupei.

“V” surprinde ascultătorii cu o selecție de piese memorabile și influențe muzicale variate. Albumul este marcat de hit-uri precum “Maps,” “Animals,” și “Sugar,” care au ajuns rapid în topurile muzicale și au devenit melodii emblemă ale trupei. Cu versurile sale catchy și ritmurile contagioase, Maroon 5 continuă să livreze muzică care rămâne în minte și inimile fanilor.

Albumul “V” marchează o evoluție a sunetului trupei, incluzând elemente de pop, R&B și synth-pop în compozițiile sale. Cu vocalele inconfundabile ale lui Adam Levine, Maroon 5 reușește să creeze o atmosferă plină de energie și melancolie în același timp.

Acest vinyl este un element de colecție ideal pentru fanii Maroon 5 și pentru cei care apreciază muzica pop-rock contemporană. Cu un sound radiofonic și versuri ce explorează teme precum dragostea și relațiile, albumul “V” este o călătorie muzicală atractivă și o dovadă a talentului și versatilității formației Maroon 5.

Tracklist

A1 Maps
A2 Animals
A3 It Was Always You
A4 Unkiss Me
A5 Sugar
A6 Leaving California
B1 In Your Pocket
B2 New Love
B3 Coming Back For You
B4 Feelings
B5 My Heart Is Open
B6 This Summer’s Gonna Hurt Like A MotherF****r

Informații suplimentare

Color

Format

Genre

,

Stare

Vinylka icon

Important!

Precomenzile sunt livrate in 1-5 saptamani.