Vinylka logo
078 667766

Black Sabbath – Sabbath Bloody Sabbath

Vinyl, LP, Album

730,00 MDL

Descriere

Black Sabbath – Sabbath Bloody Sabbath

Black Sabbath – Sabbath Bloody Sabbath” este al cincilea album de studio al legendarului trupă britanică de heavy metal, Black Sabbath, lansat în 1973. Acest album este considerat una dintre cele mai influente și semnificative creații muzicale ale genului.

Sabbath Bloody Sabbath” a adus inovații în sunetul trupei, combinând elemente de rock psihedelic cu heavy metal și prog rock. Albumul conține piese complexe și întunecate, cu riff-uri grele de chitară, soluri virtuoase și vocea caracteristică a lui Ozzy Osbourne.

Piesele de pe album, precum “Sabbath Bloody Sabbath,” “Killing Yourself to Live” și “Spiral Architect,” au devenit imediat hituri și au contribuit la creșterea popularității și influenței trupei Black Sabbath în industria muzicală.

Sabbath Bloody Sabbath” a fost un punct de referință în cariera trupei și a continuat să inspire și să influențeze generații de artiști din diverse genuri muzicale. Cu abilitatea lor de a crea atmosfere întunecate și captivante, Black Sabbath rămâne unul dintre cei mai importanți și influenți pionieri ai genului heavy metal.

Tracklist

A1 Sabbath Bloody Sabbath 5:43
A2 A National Acrobat 6:12
A3 Fluff 4:05
A4 Sabbra Cadabra 5:53
B1 Killing Yourself To Live 5:39
B2 Who Are You? 4:10
B3 Looking For Today 4:58
B4 Spiral Architect 5:29

Informații suplimentare

Color

Format

Genre

Stare

Vinylka icon

Important!

Precomenzile sunt livrate in 1-5 saptamani.