Vinylka logo
078 667766

Tiger Stripes – Nocturnes

Vinyl, 12″, 45 RPM, EP

480,00 MDL

Stoc epuizat

Descriere

Tiger Stripes – Nocturnes

Tiger Stripes se întoarce la Drumcode pentru lansarea anuală a unui EP, creând o pereche de arme de dans de primă clasă inspirate de noapte.
Artistul suedez este un act apreciat pe această casă de discuri, colaborarea sa cu DC începând în 2009. Unul dintre cei mai creativi din domeniul său, el extrage în mod obișnuit influențe din întreg spectrul muzical. De fapt, o piesă a lui Tiger Stripes poate include subtile aluzii la totul, de la rock și pop la reggae și hip-hop, toate integrate în mod armonios într-o paletă techno dinamică.

Pentru ultima sa creație, el s-a inspirat din dragostea sa pentru muzica clasică, în special de la Chopin, pentru puternica piesă “Nocturne”. “Încă de când eram mic, adoram să ascult compozițiile lui atunci când mama îmi punea vinilurile. Încă iubesc și ascult muzica sa la pian și cred că de acolo provine gustul meu pentru dramă. În urechile mele, muzica sa sună încă foarte modernă și cool”, spune el. “Nocturne” alternează între secțiuni ritmate de dans și pauze liniste cu pian, energia fiind amplificată de aranjamentele sale de vârf, potrivite pentru petreceri.

În “Renegade”, dragostea sa pentru rock, muzica electronică și indie se manifestă în prim-plan, în timp ce ritmurile techno propelante fac loc unei părți intermediare încărcate de emoție, cu breakbeats. Când ritmurile revin, suntem aruncați înapoi într-un teritoriu plin de lasere și adrenalină

Tracklist

Informații suplimentare

Color

Format

Genre

Stare

Vinylka icon

Important!

Precomenzile sunt livrate in 1-5 saptamani.