Vinylka logo
078 667766

Pink Floyd – Meddle

Vinyl, LP, Album, Remastered, 180 Gram

710,00 MDL

În stoc

Descriere

Pink Floyd – Meddle

Albumul “Meddle” al trupei Pink Floyd, lansat în octombrie 1971, reprezintă un moment de cotitură în evoluția sonoră și creativă a formației. Este adesea privit ca punctul de plecare spre explorările muzicale mai ambițioase și conceptuale pentru care trupa va deveni renumită în anii următori, în special cu operele “The Dark Side of the Moon” și “Wish You Were Here”.

Vinyl-ul “Meddle” este remarcabil pentru abordarea sa experimentală, cu trupa îndepărtându-se de formatul cântecelor tradiționale în favoarea unor compoziții mai lungi și exploratorii. Albumul combină elemente de rock progresiv, blues și muzică ambientală, evidențiind diversitatea talentelor muzicale ale membrilor săi: David Gilmour, Roger Waters, Richard Wright și Nick Mason.

Una dintre piesele centrale ale albumului este “Echoes”, o compoziție epică care ocupă întreaga a doua parte a discului. Această piesă, care durează peste 23 de minute, este cunoscută pentru structura sa narativă și muzicală complexă, explorând teme legate de conexiunea umană și comunicarea trans-specii. “Echoes” reprezintă o realizare remarcabilă în domeniul sound design-ului și este adesea citată ca una dintre cele mai influente compoziții în genul rock progresiv.

Tracklist

A1 One Of These Days
A2 A Pillow Of Winds
A3 Fearless
A4 San Tropez
A5 Seamus
B Echoes

Informații suplimentare

Color

Format

Genre

Stare

Vinylka icon

Important!

Precomenzile sunt livrate in 1-5 saptamani.