Vinylka logo
078 667766
СКИДКА!

Mariah Carey – Merry Christmas

Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Red Colored

650,00 MDL

В наличии

Описание

Mariah Carey – Merry Christmas

Albumul “Merry Christmas” de Mariah Carey, lansat în 1994, este unul dintre cele mai iubite și apreciate albume de Crăciun. Discul de винилах “Merry Christmas” nu este doar un vehicul pentru vocea inconfundabilă și stilul muzical al Mariah Carey, ci și o piesă de colecție festivă și strălucitoare.

Coperta vinilului “Merry Christmas” este deosebit de atrăgătoare, arătând-o pe Mariah Carey într-un decor festiv de iarnă. Ea ar putea fi îmbrăcată într-o ținută elegantă de Crăciun, completând atmosfera de sărbătoare. Designul poate include elemente specifice sezonului, cum ar fi fulgi de nea, luminițe strălucitoare și ornamente de Crăciun, toate adăugând un sentiment de căldură și bucurie.

Pe partea A a discului, ascultătorii ar putea descoperi unele dintre cele mai cunoscute piese de Crăciun interpretate de Mariah Carey, inclusiv hitul său iconic “All I Want for Christmas Is You”. Această melodie, cu ritmul său vesel și contagios, a devenit un standard de sărbătoare în întreaga lume. Alte melodii de pe această parte a discului ar putea include “Silent Night” și “Joy to the World”, aranjamente care demonstrează abilitățile vocale excepționale ale artistei.

Partea B a discului ar putea continua cu alte cântece festive, cum ar fi “Santa Claus Is Coming to Town” și “Hark! The Herald Angels Sing”. Designul acestei părți ar putea reflecta spiritul cald și vibrant al Crăciunului, cu imagini care evoacă bucuria și magia sărbătorilor.

În ansamblu, vinilul “Merry Christmas” al Mariah Carey este nu doar o colecție de melodii festive, ci și o exprimare a spiritului Crăciunului prin muzică. Este un element indispensabil pentru iubitorii de muzică în perioada sărbătorilor, oferind o combinație perfectă de tradiție și modernitate, toate ambalate în stilul inimitabil al Mariah Carey.

Tracklist

A1 Silent Night 3:39
A2 All I Want For Christmas Is You 4:01
A3 O Holy Night 4:27
A4 Christmas (Baby Please Come Home) 2:33
A5 Miss You Most (At Christmas Time) 4:32
B1 Joy To The World 4:18
B2 Jesus Born On This Day 3:41
B3 Santa Claus Is Comin’ To Town 3:24
B4 Hark! The Herald Angels Sing/Gloria (In Excelsis Deo) 2:59
B5 Jesus Oh What A Wonderful Child 4:26
B6 God Rest Ye Merry, Gentlemen 1:19

Детали

Цвет

Формат

Жанр

, ,

Состояние

Vinylka icon

Важно!

Предварительные заказы поставляются от 1 до 5 недели.