Vinylka logo
078 667766

Enigma – Voyageur

Vinyl, LP, Album, 180 Gram

1.190,00 MDL

Нет в наличии

Описание

Enigma – Voyageur

“Voyageur” este al cincilea album de studio al proiectului muzical Enigma, fondat de producătorul german Michael Cretu. Lansat în 2003, acest album marchează o schimbare semnificativă în stilul muzical al Enigma, introducând elemente mai pop și electronic în contrast cu sunetul lor New Age și ambient caracteristic din albumele anterioare.

Albumul pe vinyl “Voyageur” combină sunete electronice sofisticate cu influențe din muzica pop, rock și chiar dance. Cretu experimentează cu texturi sonore diverse, creând un sunet mai ritmic și accesibil, dar păstrând totodată atmosfera enigmatică și misterioasă pentru care Enigma este cunoscut.

Printre piesele de pe “Voyageur” se numără “From East to West”, care deschide albumul cu un mix etereal de sunete electronice, “Voyageur”, piesa care dă titlul albumului, cu ritmuri mai alerte și un stil distinctiv, și “Following the Sun”, care combină elemente acustice cu producție electronică.

Vinylul “Voyageur” este o experiență auditivă complexă și captivantă, care demonstrează evoluția și versatilitatea artistică a lui Michael Cretu. Pentru iubitorii de muzică electronica și pentru cei care apreciază experimentarea în sunet, acest album reprezintă o călătorie intrigantă și o adăugare valoroasă la orice colecție de discuri.

Tracklist

A1 From East To West 4:11
A2 Voyageur 4:36
A3 Incognito 4:23
A4 Page Of Cups 7:01
A5 Boum-Boum 4:29
B1 Total Eclipse Of The Moon 2:17
B2 Look Of Today 3:43
B3 In The Shadow, In The Light 5:35
B4 Weightless 2:15
B5 The Piano 3:00
B6 Following The Sun 5:48

Детали

Цвет

Формат

Жанр

Состояние

Vinylka icon

Важно!

Предварительные заказы поставляются от 1 до 5 недели.