Vinylka logo
078 667766

BLACKPINK – Born Pink (CD)

CD, Album, Jewel Case

430,00 MDL

В наличии

Описание

BLACKPINK – Born Pink

CD-ul “BLACKPINK – Born Pink” reprezintă o lansare semnificativă pentru trupa sud-coreeană de K-pop BLACKPINK, una dintre cele mai proeminente și influente formații din acest gen muzical la nivel global. Acest album este un simbol al stilului unic și energic al trupei, combinând melodii pop puternice cu elemente de hip-hop, EDM și R&B.

Coperta CD-ului este adesea vibrantă și vizual atrăgătoare, reflectând personalitățile carismatice și stilul de modă avangardist al membrilor trupei: Jisoo, Jennie, Rosé și Lisa. Designul poate include imagini colorate și stilizate ale celor patru artiste, împreună cu grafica și tipografia modernă, capturând esența contemporană și plină de viață a muzicii BLACKPINK.

CD-ul în sine are o etichetă ce prezintă numele albumului și al trupei, alături de lista de piese. “Born Pink” include probabil o serie de melodii energice și captivante, fiecare evidențiind talentul vocal și abilitățile de dans ale membrilor trupei, precum și producția muzicală de înaltă calitate.

Interiorul copertei sau booklet-ul inclus cu CD-ul poate conține versuri, fotografii exclusive ale trupei, note despre procesul de producție și creare a albumului, precum și alte elemente grafice care îmbogățesc experiența vizuală și auditivă a fanilor.

Pentru admiratorii BLACKPINK și iubitorii de K-pop, “Born Pink” este un element esențial în colecțiile lor, oferind nu doar muzică de calitate superioară, ci și o imersiune în lumea vibrantă și plină de culoare a K-pop-ului. Acest album nu numai că demonstrează talentul și diversitatea muzicală a trupei, dar contribuie și la consolidarea poziției BLACKPINK ca un fenomen cultural la nivel mondial.

Tracklist

1 Pink Venom 3:06
2 Shut Down 2:55
3 Typa Girl 2:59
4 Yeah Yeah Yeah 2:58
5 Hard To Love 2:42
6 The Happiest Girl 3:42
7 Tally 3:04
8 Ready For Love 3:04

Детали

Формат

Жанр

Состояние

Vinylka icon

Важно!

Предварительные заказы поставляются от 1 до 5 недели.