Vinylka logo
078 667766
СКИДКА!

Nirvana – Incesticide

Vinyl, 2LP, 45 RPM

790,00 MDL

В наличии

Описание

Nirvana – Incesticide

“Incesticide” este un album de compilație al trupei Nirvana, lansat în 1992. Acest album cuprinde o colecție de înregistrări rare, piese B-side, înregistrări de studio neincluse pe albumele principale și alte materiale inedite.

Vinyl-ul “Incesticide” oferă o privire mai detaliată asupra evoluției trupei Nirvana și a diversității lor stilistice. Este o combinație eclectică de punk, rock alternativ și influențe underground. Majoritatea înregistrărilor provin din perioada anterioară succesului lor comercial masiv cu albumul “Nevermind”.

Printre piesele notabile se numără “Sliver”, “Dive”, “Aneurysm” și “Molly’s Lips”. Aceste piese oferă o perspectivă diferită asupra creației muzicale a trupei Nirvana și au fost bine primite de către fani și critici.

“Incesticide” a fost lansat între albumele “Nevermind” și “In Utero” și a avut un impact semnificativ în răspândirea popularității trupei Nirvana. Albumul a fost apreciat pentru autenticitatea sa și pentru faptul că a oferit ascultătorilor ocazia de a explora partea mai puțin cunoscută a creației lor muzicale.

Tracklist

A1 Dive
A2 Sliver
A3 Stain
A4 Been A Son
B1 Turnaround
B2 Molly’s Lips
B3 Son Of A Gun
B4 (New Wave) Polly
B5 Beeswax
C1 Downer
C2 Mexican Seafood
C3 Hairspray Queen
C4 Aero Zeppelin
D1 Big Long Now
D2 Aneurysm

Детали

Цвет

Формат

Жанр

Состояние

Vinylka icon

Важно!

Предварительные заказы поставляются от 1 до 5 недели.