Vinylka logo
078 667766

Black Sabbath – Black Sabbath Vol. 4

Vinyl, LP, Album, Gatefold

750,00 MDL

Описание

Black Sabbath – Black Sabbath Vol. 4

Albumul “Black Sabbath Vol. 4”, lansat în 1972, este al patrulea album de studio al trupei britanice de heavy metal Black Sabbath. Coperta albumului este simplă și emblematică, prezentând o fotografie cu un Ozzy Osbourne zâmbitor, îmbrăcat într-un halat de baie, pe un fond galben pal.

Vinyl-ul “Vol. 4” reprezintă o continuare a explorării sonorităților grele pentru care trupa era cunoscută, dar adaugă și elemente experimentale, cum ar fi utilizarea extensivă a sintetizatoarelor și a efectelor de studio. Albumul este notabil pentru varietatea sa stilistică, incluzând de la cântece grele și rapide la balade și piese influențate de muzica clasică.

Printre piesele notabile se numără “Supernaut”, apreciat pentru riff-urile sale energice și pentru complexitatea sa ritmică, și “Snowblind”, un omagiu la adresa cocainei, care a fost la acea vreme una dintre substanțele preferate ale trupei. “Changes” este o baladă plină de emoție, care se remarcă prin utilizarea pianului și a texturilor orhestrale, o abatere de la sunetul tradițional al trupei.

Tracklist

A1 Wheels Of Confusion
A2 Tomorrows Dream
A3 Changes
A4 FX
A5 Supernaut
B1 Snowblind
B2 Cornucopia
B3 Laguna Sunrise
B4 St. Vitus Dance
B5 Under The Sun

Детали

Цвет

Формат

Жанр

,

Состояние

Vinylka icon

Важно!

Предварительные заказы поставляются от 1 до 5 недели.