Vinylka logo
078 667766
SALE!

DMX – Flesh Of My Flesh, Blood Of My Blood

Vinyl, 2LP, Album, 180 Gram

760,00 MDL

In stock

Description

DMX – Flesh Of My Flesh, Blood Of My Blood

“Flesh of My Flesh, Blood of My Blood” este al doilea album al rapperului american DMX, lansat pe 22 decembrie 1998. Acest vinyl este un pilon în era de aur a hip-hop-ului, reflectând cruda realitate și emoția pură prin versuri puternice și producție de excepție. Albumul a consolidat statutul lui DMX ca una dintre cele mai influente și carismatice figuri din hip-hop, urmând succesul fulminant al debutului său, “It’s Dark and Hell Is Hot”, lansat mai devreme în același an.

“Flesh of My Flesh, Blood of My Blood” se remarcă printr-o intensitate brută și o sinceritate nemărginită, cu DMX explorând teme precum lupta, credința, durerea și supraviețuirea. De la piese agresive și energice la momente mai introspective și emoționale, albumul captează complexitatea experienței umane prin prisma vieții de stradă și a conflictelor interioare.

Producția albumului, asigurată de Swizz Beatz și alți producători de top, oferă un fundal sonor puternic și memorabil, cu beat-uri grele și atmosfere întunecate care completează perfect lirismul lui DMX. Printre piesele de rezistență se numără hituri precum “Slippin'”, o baladă profundă despre luptele personale și încercările de redresare, și “No Love for Me”, care evidențiază agresivitatea și intensitatea caracteristice stilului lui DMX.

Vinylul “Flesh of My Flesh, Blood of My Blood” nu este doar un album emblematic pentru DMX și pentru era sa, ci și o piesă de colecție valoroasă pentru iubitorii de hip-hop. Coperta albumului, cu DMX acoperit în sânge, a devenit iconică, simbolizând vulnerabilitatea și forța brută care definesc muzica și personalitatea sa. Acest album este o mărturie a puterii de exprimare și a impactului cultural al hip-hop-ului, fiind apreciat de critici și fani deopotrivă pentru autenticitatea și pasiunea sa.

Tracklist

A1 My Niggas (Skit)
A2 Bring Your Whole Crew
A3 Pac Man (Skit)
A4 Ain’t No Way
A5 We Don’t Give A Fuck
B1 Keep Your Shit The Hardest
B2 Coming From
B3 It’s All Good
C1 The Omen
C2 Slippin’
C3 No Love 4 Me
C4 Dogs For Life
D1 Blackout
D2 Flesh Of My Flesh, Blood Of My Blood
D3 Heat
D4 Ready To Meet Him

Additional information

Color

Format

Genre

Stare

Vinylka icon

Important!

Pre-orders are delivered in 1-5 weeks.