Vinylka logo
078 667766

Polk Audio Reserve R700

Difuzor, Hi-Res Audio.

50.200,00 MDL

Description

Polk Audio Reserve R700

Cu o eleganță reținută, seria Reserve prezintă un design minimalist atrăgător pentru orice gust. Imersați-vă în înregistrările muzicale preferate sau în serile de film săptămânale cu noul Reserve de la Polk. Tehnologiile moștenite de la seria flagship, utilizate în seria Reserve, permit acestei serii de difuzoare să concureze cu ușurință cu modelele altor branduri la un preț semnificativ mai mare. Imersați-vă în compozițiile muzicale preferate sau bucurați-vă de o seară de film cu noua serie de acustică Reserve de la Polk.

Peste 40 de ani de inovații, design și teste au condus la dezvoltarea noului tweeter de 1 inch de înaltă rezoluție cu radiator inelar Pinnacle de la Polk Audio. Acesta oferă un sunet extrem de clar și precis la volume maxime fără colorare sau distorsiuni nedorite. Tweeterul Pinnacle este echipat cu un ghid de undă fin reglat care îmbunătățește semnificativ dispersia energiei de înaltă frecvență, asigurând o zonă largă de ascultare, în timp ce carcasa bine amortizată a tweeterului ajută la eliminarea oricăror rezonanțe nedorite. Certificat Hi-Res, acest tweeter este proiectat pentru ascultarea muzicii moderne, precum și a sunetului surround 3D prezent în coloanele sonore ale filmelor, în transmisiunile sportive și în jocurile video.

Polk a dezvoltat acest difuzor special pentru produsele noastre de vârf, pentru a asigura o redare naturală a gamei medii, la care urechile umane sunt deosebit de sensibile. Nucleul difuzorului este realizat dintr-un polimer spumant specific Polk, iar geometria asimetrică specială crește semnificativ rigiditatea și amortizarea fără a adăuga masă. Veți auzi fiecare detaliu și veți simți un mediu de frecvență neted, detaliat și un bas ușor.

Ultima dezvoltare a portului de fază inversă de la Polk, Power Port 2.0, este cea mai recentă versiune a portului de fază inversă de succes Power Port. În plus față de designul atent elaborat care direcționează fluxul de aer ieșind din carcasă prin portul de fază inversă, X-Port adaugă un set de absorbante tubulare închise, special reglate pentru rezonanțele nedorite ale carcasei și ale portului de fază inversă. Aceste două tehnologii sunt combinate în crearea Power Port 2.0 pentru a asigura un sunet neted și detaliat fără interferențe. În combinație cu două difuzoare de bas de 8 inci, veți obține un bas mai puternic și mai curat cu turbulențe minime și zgomot din port.

La Polk, suntem convinși că carcasele trebuie să fie frumoase și în același timp să nu afecteze sunetul. Carcasele seriei Reserve, barele de rigidizare și părțile interioare sunt proiectate cu grijă pentru a minimiza undele staționare interne nedorite și a elimina rezonanțele. Un vibrometru Doppler laser (LDV) dezvoltat, bare de rigidizare de precizie cu două puncte cu carcase individuale pentru difuzoarele de frecvențe medii și joase, combinate cu un nou control al rezonanțelor carcasei (CRC), elimină rezonanțele nedorite în carcase. Rezultatul este o carcasă fără vibrații pentru o redare clară și precisă a melodiei.

Aceste difuzoare pot fi utilizate în orice cinematograf acasă ca difuzoare frontale, precum și pentru sunetul din spate sau lateral. Pentru o imersie completă, adăugați sunet de deasupra. Pentru aceasta, folosiți modulul R900 compatibil cu aceste difuzoare, care se vinde separat.

Sunetul este la fel de bun ca sursa originală. Datorită certificării Hi-Res Audio, Polk Reserve R600 oferă un sunet vocal clar și detaliat de înaltă calitate. Vocalul feminin este deosebit de clar și fără colorare. În plus, având un interval de frecvențe de până la 40 KHz, sistemul acustic redă perfect cele mai noi fișiere audio Hi-Res cu o extensie îmbunătățită a sunetului.

Specificații Polk Audio Reserve R700
Caracteristică Descriere
Tip Acustică de podea
Formarea Acustica cu fazoinvertor
Amplasarea fazoinvertorului jos
Culoarea grilei de protecție negru
Serie Reserve
Țara (sediul principal) SUA
Perioada de garanție 1 an
Culoare negru
Înălțime, mm 1144
Lățime, mm 321
Adâncime, mm 428
Greutate, kg 35.9

Additional information

Item Color

Vinylka icon

Important!

Pre-orders are delivered in 1-5 weeks.