Vinylka logo
078 667766
SALE!

Sting – The Dream Of The Blue Turtles

Vinyl, LP, Album

690,00 MDL

In stock

Description

Sting – The Dream Of The Blue Turtles

VinilulSting – The Dream Of The Blue Turtles” reprezintă o capodoperă muzicală ce marchează debutul solo al carismaticului artist britanic, Sting, în afara formației The Police. Lansat în 1985, acest album a captivat audiențele cu sunetul său sofisticat, combinând influențe de rock, jazz și new wave, și a conturat un nou capitol în cariera muzicală a lui Sting.

“The Dream Of The Blue Turtles” aduce în prim-plan atât talentul vocal remarcabil al lui Sting, cât și abilitățile sale de compozitor. Albumul include hit-uri memorabile precum “If You Love Somebody Set Them Free,” “Fortress Around Your Heart” și “Russians,” fiecare evidențiind profunzimea și diversitatea muzicală pe care Sting o aduce în această creație solo.

Cu o abordare eclectică la instrumentație, de la chitară și saxofon la tastaturi sofisticate, Sting creează o atmosferă sonoră inconfundabilă. Versurile sale inteligente și poetice completează compozițiile complexe, oferind ascultătorilor o experiență auditivă profundă și captivantă.

Coperta albumului, cu designul său artistic și imaginea emblematică a broaștei țestoase, completează estetica albumului și reprezintă atentia la detalii caracteristică lui Sting. Ascultătorii sunt invitați să se lase purtați de melodiile îmbietoare și versurile măiestrite, într-o călătorie sonoră care explorează variatele laturi ale experienței umane.

VinilulSting – The Dream Of The Blue Turtles” este mult mai mult decât un simplu album; este o incursiune în imaginația muzicală complexă a unui artist remarcabil. Este o alegere ideală pentru cei care apreciază muzica sofisticată, cu profunzime și un mesaj subtil, și pentru colecționarii care doresc să adauge o bijuterie muzicală în colecția lor.

Tracklist

A1 If You Love Somebody Set Them Free
A2 Love Is The Seventh Wave
A3 Russians
A4 Children’s Crusade
A5 Shadows In The Rain
B1 We Work The Black Seam
B2 Consider Me Gone
B3 The Dream Of The Blue Turtles
B4 Moon Over Bourbon Street
B5 Fortress Around Your Heart

Additional information

Format

Color

Genre

,

Stare

Vinylka icon

Important!

Pre-orders are delivered in 1-5 weeks.