Vinylka logo
078 667766

Louis Armstrong – The Very Best of Louis Armstrong

Vinyl, LP

750,00 MDL

In stock

Description

Louis Armstrong – The Very Best of Louis Armstrong

“The Very Best of Louis Armstrong” este o colecție remarcabilă pe vinyl care capturează esența inconfundabilă a muzicii lui Louis Armstrong. Acest vinyl reprezintă o incursiune captivantă în lumea jazz-ului și a talentului excepțional al lui Armstrong, unul dintre cei mai influenți muzicieni din istoria muzicii americane.

Albumul cuprinde selecții atent alese care ilustrează diversitatea abilităților lui Armstrong, inclusiv interpretări celebre ale pieselor precum “What a Wonderful World”, “La Vie En Rose” și “When the Saints Go Marching In”. Fiecare notă emisă de trompeta sa emblematică și fiecare tonalitate a vocii sale calde se îmbină pentru a crea o experiență muzicală de neuitat.

Coperta vinilului, cu un design clasic și detaliile artistice, adaugă o notă de eleganță și tradiție. Ascultând această colecție, ascultătorii sunt invitați să călătorească în timp și să se bucure de genialitatea lui Louis Armstrong, un artist care a redefinit jazz-ul și a influențat generații întregi de muzicieni.

Vinilul “The Very Best of Louis Armstrong” nu este doar o simplă colecție de piese; este o comoară muzicală care reprezintă o pledoarie pentru geniul atemporal al unui artist remarcabil. Fiecare surdină de trompetă și fiecare nota vocală marchează o pagină din istoria muzicii și transformă ascultarea într-o călătorie inegalabilă prin sunet și emoție.

Tracklist

A1 Mack The Knife 3:23
A2 Hello Dolly (live) 2:31
A3 Basin Street Blues 3:12
A4 C’est Si Bon 3:03
A5 Cheek To Cheek (With Ella Fitzgerald) 5:53
A6 La Vie en Rose 3:25
A7 Blueberry Hill 2:53
B1 Ain’t Misbehavin’ 3:57
B2 When You’re Smiling (The Whole World Smiles With You) 3:57
B3 Georgia On My Mind 3:24
B4 Gone Fishin’ (with Bing Crosby) 2:31
B5 Dream A Little Dream Of Me (with Ella Fitzgerald) 3:06
B6 When The Saintz Go Marching In 2:41
B7 Cotton Tail (with Duke Ellington) 3:44

Additional information

Color

Format

Genre

Stare

Vinylka icon

Important!

Pre-orders are delivered in 1-5 weeks.