Vinylka logo
078 667766

Aphex Twin – Come To Daddy

Vinyl, 12″, 45 RPM

650,00 MDL

In stock

Description

Aphex Twin – Come To Daddy

VinilulAphex Twin – Come To Daddy” este o înregistrare iconică a faimosului artist britanic de muzică electronică, Aphex Twin (Richard D. James). Acest single a fost lansat în 1997 și a devenit rapid un punct de referință în cariera lui Aphex Twin.

Coperta albumului, creată de Chris Cunningham, prezintă o imagine înfiorătoare a unui copil, cu fața contorsionată într-un mod straniu, creând o atmosferă de neliniște și ciudă. Această imagine iconică a devenit un element definitoriu al acestui single și a fost recunoscută pe scară largă în cultura muzicală și în videoclipurile ulterioare create de Aphex Twin.

Single-ul “Come To Daddy” conține mai multe remixuri ale piesei principale, fiecare cu sunete electronice distorsionate și influențe IDM (Intelligent Dance Music). Melodia începe cu sunete de chitare distorsionate și voci amenințătoare, iar pe măsură ce avansează, devine o experiență muzicală provocatoare și tulburătoare. Este cunoscut pentru abordarea sa experimentală și atmosfera sa înfricoșătoare, care a atras atenția fanilor muzicii electronice underground.

Vinilul “Aphex Twin – Come To Daddy” este o piesă de colecție pentru fanii lui Aphex Twin și pentru colecționarii de muzică electronică. Este o înregistrare emblematică care exemplifică stilul unic și provocator al artistului și rămâne unul dintre cele mai reprezentative single-uri din discografia sa. Acest vinyl păstrează esența originală a acestei piese cult și oferă o experiență auditivă și vizuală fascinantă pentru pasionații de muzică electronică.

Tracklist

A1 Come To Daddy (Pappy Mix) 4:21
A2 Flim 2:57
B1 Bucephalus Bouncing Ball 5:45
B2 Come To Daddy (Little Lord Faulteroy Mix) 3:50

Additional information

Color

Format

Genre

Stare

Vinylka icon

Important!

Pre-orders are delivered in 1-5 weeks.