Vinylka logo
078 667766

The Doors – L.A. Woman

Vinyl, LP, Album

950,00 MDL

Description

The Doors – L.A. Woman

“L.A. Woman” este al șaselea și ultimul album de studio lansat în timpul vieții lui Jim Morrison, liderul trupei The Doors. Acest album emblematic a fost lansat în 1971 și se remarcă prin fuziunea inovatoare a rockului psihedelic cu influențe blues și jazz, oferind o experiență sonoră cu adevărat unică.

Piesele de pe “L.A. Woman” includ cântece celebre precum “Riders on the Storm,” “Love Her Madly,” și titlul albumului, “L.A. Woman.” Albumul păstrează esența caracteristică a The Doors, cu versuri poetice și enigmatice, precum și sunetele distorsionate de orgă ale lui Ray Manzarek și chitara electrică caracteristică a lui Robby Krieger. Jim Morrison oferă o interpretare vocală puternică și expresivă, adăugând o notă de melancolie și mister.

“L.A. Woman” este considerat unul dintre cele mai mari albume ale trupei și un punct culminant în cariera lor. Acest vinyl este o comoară muzicală atât pentru fani, cât și pentru colecționari, capturând spiritul anilor ’70 și inovația muzicală a The Doors într-o formă clasică și durabilă.

Tracklist

A1 The Changeling 4:20
A2 Love Her Madly 3:18
A3 Been Down So Long 4:40
A4 Cars Hiss By My Window 4:10
A5 L.A. Woman 7:49
B1 L’America 4:35
B2 Hyacinth House 3:10
B3 Crawling King Snake 4:57
B4 The WASP (Texas Radio And The Big Beat) 4:12
B5 Riders On The Storm 7:14

Additional information

Color

Format

Genre

Stare

Vinylka icon

Important!

Pre-orders are delivered in 1-5 weeks.