Vinylka logo
078 667766
SALE!

Michael Jackson – Bad

Vinyl, LP, Album, Reissue, 180 Gram

790,00 MDL

In stock

Description

Michael Jackson – Bad

“Bad” este al șaptelea album de studio al legendarului artist Michael Jackson, lansat în 1987. Este unul dintre cele mai vândute albume din istorie și a avut un impact semnificativ asupra industriei muzicale. “Bad” explorează o gamă variată de stiluri muzicale, incluzând pop, R&B, funk și rock. Michael Jackson a continuat să îmbine elemente de dans și ritmuri captivante cu teme melodice puternice.

Albumul a fost produs de Quincy Jones, colaboratorul de lungă durată al lui Jackson. Colaborările notabile includ duetul cu Stevie Wonder în “Just Good Friends” și contribuțiile muzicale ale lui Siedah Garrett la duetul iconic “I Just Can’t Stop Loving You.”

Vinyl-ul “Bad” a fost un fenomen comercial, devenind unul dintre cele mai bine vândute albume din istorie. A câștigat numeroase premii și a consolidat poziția lui Michael Jackson ca “Rege al muzicii pop.” Albumul a fost însoțit de videoclipuri inovatoare, în special pentru piese precum “Bad,” “The Way You Make Me Feel” și “Smooth Criminal.” Coregrafia distinctivă și stilul vizual au contribuit la statutul său cultural. Albumul abordează teme precum iubirea, relațiile și angajamentul social. Piesa “Man in the Mirror” a transmis un puternic mesaj de responsabilitate socială și activism. “Bad” reprezintă o etapă semnificativă în cariera lui Michael Jackson și în evoluția muzicii pop. Cu hituri memorabile și inovații artistice, albumul continuă să fie ascultat și să inspire generații de fani.

Tracklist

A1 Bad
A2 The Way You Make Me Feel
A3 Speed Demon
A4 Liberian Girl
A5 Just Good Friends
B1 Another Part of Me
B2 Man in the Mirror
B3 I Just Can’t Stop Loving You
B4 Dirty Diana
B5 Smooth Criminal

Additional information

Color

Genre

, ,

Format

Stare

Vinylka icon

Important!

Pre-orders are delivered in 1-5 weeks.