Vinylka logo
078 667766

Rage Against The Machine – The Battle Of Los Angeles

Vinyl, LP, Album, 180 gram

760,00 MDL

In stock

Description

Rage Against The Machine – The Battle Of Los Angeles

“The Battle of Los Angeles” este al treilea album de studio al trupei americane de rap metal Rage Against the Machine. Lansat pe 2 noiembrie 1999, albumul a fost primit cu aclamații critice și a avut un succes comercial semnificativ. Este caracterizat prin versuri puternice, politice și sociale, care abordează teme precum inegalitatea, corupția guvernamentală și lupta împotriva sistemului.

Muzical, “The Battle of Los Angeles” combină elemente de rap, rock și metal cu riffuri de chitară energice, linii de bas groovy și ritmuri puternice. Vocea distinctivă și stilul de livrare al vocalistului Zack de la Rocha, împreună cu abilitățile instrumentale ale colegilor de trupă Tom Morello (chitară), Tim Commerford (bas) și Brad Wilk (tobe), contribuie la un sunet puternic și provocator care definește albumul.

Printre cele mai remarcabile piese de pe vinyl se numără “Guerrilla Radio”, “Sleep Now in the Fire”, “Testify” și “Calm Like a Bomb”. Aceste cântece evidențiază angajamentul trupei față de activism și capacitatea de a îmbina mesajele politice cu muzica intensă.

Tracklist

A1 Testify
A2 Guerrilla Radio
A3 Calm Like A Bomb
A4 Mic Check
A5 Sleep Now In The Fire
A6 Born Of A Broken Man
B1 Born As Ghosts
B2 Maria
B3 Voice Of The Voiceless
B4 New Millennium Homes
B5 Ashes In The Fall
B6 War Within A Breath

Additional information

Color

Format

Genre

Stare

Vinylka icon

Important!

Pre-orders are delivered in 1-5 weeks.