Vinylka logo
078 667766

Boney M. – Love For Sale

Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered

650,00 MDL

In stock

Description

Boney M. – Love For Sale

Albumul “Love for Sale” al trupei Boney M., lansat în 1977, este al doilea album de studio al formației disco și pop, care a cimentat statutul lor ca una dintre cele mai populare trupe ale sfârșitului anilor ’70. Cu o combinație irezistibilă de ritmuri disco, reggae, funk și pop, acompaniate de voci armonioase și producție strălucitoare, “Love for Sale” a oferit hituri internaționale care au continuat să fie asociate cu epoca de aur a muzicii disco.

Vinyl-ul include unele dintre cele mai cunoscute piese ale trupei, precum “Ma Baker”, inspirată de povestea unei criminale notorii, și titlul albumului “Love for Sale”, care dă un ton mai matur și explorativ lucrării. Un alt hit de pe acest album, “Belfast”, este remarcabil pentru abordarea tematică politică, o abatere de la subiectele ușoare, tipice genului disco.

Stilul muzical al albumului “Love for Sale” îmbină influențele caribiene cu ritmuri dansabile, aranjamente orchestrale luxuriante și coruri contagioase, creând o amprentă sonoră care este în același timp vibrantă și sofisticată. Producția lui Frank Farian, mintea creativă din spatele succesului Boney M., este laudată pentru capacitatea sa de a combina diferite genuri muzicale într-un sunet unic și atrăgător.

Tracklist

A1 Ma Baker 4:10
A2 Love For Sale 5:10
A3 Belfast 3:40
A4 Have You Ever Seen The Rain 3:35
A5 Gloria, Can You Waddle 4:00
B1 Plantation Boy 4:58
B2 Motherless Child 5:00
B3 Silent Lover 4:30
B4 A Woman Can Change A Man 3:34
B5 Still I’m Sad 3:42

Additional information

Color

Format

Genre

,

Stare

Vinylka icon

Important!

Pre-orders are delivered in 1-5 weeks.